S&S

Spørgsmål og svar

Højde: 1,6 til 4 m høj 

Bredde: ubegrænset 

Margener: venstre / højre / top / bund 6/9/25/17 cm

Højde: 1,6 til 4 m høj 

Bredde: ubegrænset 

Margener: venstre / højre / top / bund 6/9/25/17 cm

Lodret udskrivning fungerer med fire separate DOD-Inkjet (Drop-on-Demand) hoveder med CMYK-farver (cyan, magenta, gul, sort). Enheden driver automatiseringen på en kontrolleret, patenteret platform på hjul langs væggen uden skinner.

Vi bruger en meget modstandsdygtig over for UV-lys plastlignende blæk, der hærder med det samme under en integreret UV-hærdende lampe og kan bruges på ethvert underlag. Så gips, tapet, træ, mursten, maling, sten, plast, glas, de fleste fliser og meget mere kontrolleres og ikke et problem.

Afhængigt af billedet udskriver vi i 185 × 185 dpi, 370 × 370 dpi eller 370 × 600 dpi.

Vi raster og udskriver generelt alt i faktiske 370 x 600 dpi. Disse tal kan virke små, men på væggen er resultatet fantastisk!

Du kan praktisk behandle og udskrive ethvert grafisk billede, billedskitse, uanset om det er raster eller vektor. Filer som AI, EPS, TIF, PNG, JPG, BMP er ok. Brug grafiksoftware som Photoshop eller Gimp (Freeware) til at forberede billederne.

Klargøring af printeren finder sted inden kundebesøget. På stedet konfigurerer og konfigurerer vi udstyret før udskrivning. Udskrivning kan tage så lidt som 30 minutter for et lille billede, eller det kan tage op til 4 timer for et 10 kvadratmeter stort billede. Det hele afhænger af størrelsen på kunstværket.

Vi bruger et vandafvisende, ridsefast og kemikaliebestandigt, vaskbart plastlignende UV-blæk, der hærder 95% med det samme, når det påføres under en integreret UV-hærdende lampe. Komplet hærdning er meget hurtigere end med traditionelle, kraftige opløsningsmiddelmalinger. I modsætning til traditionelle trykfarver er der ingen tilhørende dampe eller opløsningsmidler. Blækket bevarer sin kvalitet i 3 til 6 år udendørs med en klar UV -belægning og 12 eller flere år indendørs.